Nieuws

Er is geen nieuws aanwezig

realisatie: HI-computers.nl

Slagwerkgroep Crescendo

De slagwerkgroep bestaat momenteel uit 17 personen, 12 heren en 5 dames. Deze groep staat onder leiding van instructeur Eric Blom uit Enschede. Hij is van beroep slagwerker en geeft ook les.

De groep repeteert op de donderdag avond in het Nederlands Hervormd Verenigingsgebouw.
De repetities beginnen om 19.00 uur met de leerlingen en van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteert de slagwerkgroep. Daarna kan er nog even gezellig nagezeten worden.

De slagwerkgroep is een fanatieke groep, die mooie slagwerkmuziek wil maken en die dat ook uitstraalt. Ze geven ongeveer 4 à 5 concerten per jaar, met toch elke keer weer andere stukken, ook improvisatiestukken van hen zelf. Tevens werken zij samen met het orkest mee aan straatoptredens.

Voor de slagwerker is het leuk om elke keer op een ander slagwerkinstrument te spelen, onder andere verschillende tom-tom’s, bongo’s, drumstel, bekkens, hi-hat, 2 overslag trommen, concert pauken, gewone pauken en natuurlijk de snare-trom.

Als u de slagwerkgroep een keer wilt zien of horen, kom dan eens op een van de concerten of kom gewoon een keer langs op een donderdag avond op de repetitie. De koffie staat altijd klaar.

Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen met:

Jan Krikke, Tel: 053-5383297